Stort udvalg i plastbøtter

Når man sådan sidder og tænker på hvor mange forskellige slags plast emballage der findes, så popper der hele tiden noget op – heldigvis findes der også gode virksomheder der forstår at lave gode produkter i plast som plastpaller og plastbøtter – det jeg i første omgang lige tænkte på, er alle de forskellige slags malerbøtter der findes, og tænk på hvor mange der er blevet fyldt med maling og som står i flere år – det er det jeg kalder en god plast kvalitet. Jeg genbruger da også mine plastbøtter hvis det er muligt, og selv maler plastbøtter kan genanvendes hvis man rengør dem ordentligt.
De forskellige størrelser i plastspande, gør jo også at de er anvendelige til rigtig mange ting ud over maler bøtterne.

Jeg genbruger for eksempel også de små plastbøtter der har været ristede løg i – de har lige en størrelse der er nem at have med på picnic turen – og så har vi de store plastkar og plastbeholder, som jeg ofte anvender til affald, da de er nemme at gøre rene. De fleste af de plast ting jeg har, er af en god kvalitet, de mindre gode kvaliteter bliver sendt til genbrugen, og hvis der er andre der kan bruge dem, så er det dejligt, og hvis ikke, så ved jeg at de bliver destrueret på den rigtige måde, og måske endda genbrugt til ny produktion.
Mine børn har en del plastkasser på deres værelser, det gode ved dem er, at man kan skrive på dem, så man ved hvad der er indeni, og det hjælper på oprydningen hjemme.
Alle former for plast beholdere bruges rigtig meget i den industrielle verden, hvor mange produkter kommer over i en eller anden form for plast bøtte, plastspand eller hvad der nu er mest egnet til produktet – og her er jeg da glad for at de vælger en sådan god kvalitet fra Dansk transport emballage, at jeg har mulighed for at genbruge tingene, inden de skal destrueres.