Prøv en foodtruck af

Det er blevet så moderne med streetfood, men nogle gange ville man ønske, at man kunne få den madbod ud til, hvor man selv befinder sig, end at man skal hen til den hver gang.
Nogle gange befinder den sig tit de samme steder, så man ved, hvor man kan finde den, og andre gange rykker den rundt; for så kan det også være, at man finder noget andet spændende der, hvor man plejer at finde ens sædvanlige madvogn – det er lidt charmen ved det.
Men hvis man er helt pjattet med den foodtruck, som man plejer at komme efter, så skal man nogle gange følge den på de sociale medier for at være klar over, hvor den befinder sig henne, og så kan det blive nødvendigt at valfarte efter den.
Men så er det også muligt, at man kan få food truck leasing enten som, at man selv skal bruge den til at servere med, eller hvor man måske hører ejeren ad, om de gider komme ud at servere til ens arrangement.
Ved servering forstås, at de ikke går rundt og laver mad til alle, men at de, som der er sultne, går op til vognen og bestiller noget mad, som de får.

En foodtruck giver anderledes og spændende mad

Det kan så være, at værten har betalt for, at der bliver lavet mad den dag, og på den måde kan det blive en udgift, hvis der bliver langet for meget mad over disken, og ellers kan de tjene på det – men nogle gange kompenseres der så, hvis der begynder at være underskud af den ordning.
Men det kan også være det klassiske med, at hver gæst selv skal betale for sin mad, men så kan der være rabat, fordi vedkommende er kommet ud til dette arrangement med sin madvogn.
Det er en lidt moderne form af catering, hvor der er mere selvbetjening, men det vinder mere og mere frem, så vi kommer nok til at se, at der er flere og flere, som der vælger denne løsning til større og mindre arrangementer, hvor der skal sørges for mad.