Dyrehegn leveret med erfaring

Hvis man har dyr, har man også hegn. I hvert fald hvis man gerne vil beholde sine dyr og skåne dem for unødige forstyrrelser. Derfor er der i dag kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark. Fra Nordjylland til Sønderjylland. Fra Lolland til Nordsjælland. Er du også på udkig efter et dyrehegn, så kig nærmere her på hegn til dyr.

En verden af hegn

PIT Hegn er totalleverandør inden for hegn til industrien, det offentlige, landbruget og til private. Vi har mere end 25 års erfaring inden for hegn og opsætning af hegn, og vi sætter en ære i at rådgive dig til at opnå et flot resultat ? uanset hvilke hegn til dyr, du har i tankerne. Kendetegnende for et produkt købt hos PIT Hegn er at, det er kvalitet til gode priser, og at du har et stort udvalg af dyrehegn at vælge imellem.

Hegner dyrene ind i kvalitet

Dyr har brug for synlige og robuste dyre hegn. Dyrehegn til geder, heste, hunde, køer, får etcetera fås i forskellige udformninger, afhængig af omgivelser, terræn og pris. Kendetegnende for vores hegn til dyr er, at de enkle, billige, vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare,

Har du hund? Med et PIT Hegn holder du hunden sikkert på den rigtige side af hegnet.

Har du geder og får? Et nethegn er den bedste og mest sikre løsning som fårehegn og gedehegn, men vi har mange kombinationsmuligheder. Første overvejelse bør altid være, om det skal være et permanent hegn, trådhegn eller kombineret. Har du hest? Når du vælger et PIT Hegn hestehegn eller ridebanehegn, vælger du et hegn af høj kvalitet – uanset, om du vælger et klassisk hestehegn i træ eller et hegn med strømførende tråd. Har du kvæg? Vi har flere forskellige muligheder i forhold til materialevalg og udseende. Har du grise? Der er regler for hegn til frilandsgrise, som skal overholdes. Vi kender reglerne og du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.