Brugt it udstyr er penge værd

Man kender det godt. Virksomheden skal have købt nyt IT udstyr. Det gamle fungerer ikke så godt længere. Det er måske nye computere, servere samt printere. IT udstyr består jo af en masse forskelligt udstyr, som mange virksomheder, bruger i deres daglige arbejde. Man kan i dag sjældent leve uden en computer, fordi der er så mange områder i dagligdagen, der nu er blevet digitale.
Derfor er det vigtigt, at man ved, hvordan man kommer af med brugt it udstyr. Det gælder også de brugte servere, som virksomheder ikke længere kan have gavn af. Så er det godt at have brugt-it.dk, som er eksperter i, hvordan man kan genbruge brugt it udstyr.
Smid endelig ikke brugte servere og brugt it udstyr på lossepladsen. Brugt it udstyr kan være mange penge værd, afhængig af stand og mærke. Derfor er det en god ide, at man samlet får vurderet det brugte it udstyr, for at fastslå værdien på dette.

Hvilket it udstyr kan genbruges?

Det er især udstyrets kvalitet og alder, der bliver kigget på, når man skal værdisætte en virksomheds brugte it udstyr. Hos brugt-it.dk foretrækkes det, at det brugte it udstyr har en alder på 1-6 år. Der er dog eksempler på, at der er opkøbt enkelte dele ved it-udstyr, der er mere end 6 år gammelt. Men man ved også idag, at der ikke skal gå mange år, førend man anser it udstyr for at være for gammelt.
Der opkøbes primært stationære og bærbare pc´ere, servere, storagesystemer og netværksudstyr. Der arbejdes også med sikker datasletning, når computere skal renses for data. Det er et område, der er meget i fokus, fordi man som virksomhed, gerne vil sikre sig 100% at følsomme data, ikke længere kan spores efter datasletning.
Tænk på miljøet, og undersøg hvordan brugt it udstyr og brugte servere kan genbruges på bedste vis.
Det er fremtiden at arbejde mere med hvad der kan genbruges.