Billige solceller

Et er billige Solceller, og et andet er Billige solceller i en ordentlig kvalitet – men det findes. Der er flere om buddet, og det gør at vi som forbrugere skal være opmærksomme på hvad det er vi gerne vil have, og hvad vi vil betale for at få et solcelle anlæg.
Jeg selv er lykkelig over at vi fandt nogle billige solcelleanlæg til vores hus, og vi slap for at betale den dyre energi pris til et el selskab – nu har vi solceller og vi valgte at få et solcelle batteri med, så vi også kunne gemme vores strøm til de dage hvor solen ikke skinner – det er super genialt, og det virker, og så er det billigt.
Nu er jeg jo ikke bare sådan en gnier der hele tiden skal spare hvor jeg spare kan, men når nu jeg kan få Solceller til en fornuftig pris, og spare på udgiften til strøm, så får jeg jo uvilkårlig flere penge til andre og meget sjovere ting – og herudover skærer jeg også en hel del af i CO3 udledningen, ikke at jeg er miljø aktivist, men jeg vil gerne udvise lidt samfundssind ved at tænke over hvordan jeg kan påvirke miljøet på en positiv måde.
Jeg syntes ikke det er det mest charmerende at se på, men pyt, det har en vis effekt, så kan jeg godt leve med at der ser mindre godt ud.
Jeg var faktisk også meget overrasket over hvor hurtigt det gik med at få vores solcelleanlæg lagt – jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men det tog kun gutterne der kom et par dage, og så kørte vores solcelleanlæg.
Som jeg har forstået det, så kan vores nye solcelleanlæg faktisk en garanti på 15 år på produktet, og 25 år ydelsesgaranti fra producenten af – så jeg behøver ikke at bekymre mig om at anlægget går i stykker eller ikke virker af en eller anden grund, for så kan jeg bare ringe og få en montør ud og se på det – det giver mig og min familie en vis tryghed i at vores strømforsyning er der i mange år.