Bæredytige møbler

Når det kommer til skoleinventar, er det vigtigt, at man sørger for, eleverne sidder ergonomisk korrekt. Børnene skal bruge mange timer på skolebænken, og da de samtidig er i deres livs udvikling, mentalt såvel som fysisk, duer det ikke, hvis de får ondt i nakke og ryg af at være i skole.

Firmaet nordisk group er et dansk firma, som har specialiseret sig indenfor bæredygtig skoleinventar. Når man siger bæredygtigt skoleinventar, er det nok ikke noget, mange har hørt om før, men bæredygtigt skoleinventar betyder, at Nordisk Group har sat fokus på anvendelse af materialer, som er bæredygtige. Det er eksempelvis aluminium, som bliver genanvendt, det er tavler, som sættes i stand og kan bruges igen og igen, genbrugsplast og bambus, som er FSC® certificeret. Har man som uddannelsesinstitution ældre tavler, kan Nordisk Group være behjælpelig med at istandsætte disse ældre tavler, så de igen kan drages nytte af og bruges i undervisningen. Således er miljø og klima noget, som er i højprioritet hos Nordisk Group.

Som navnet, Nordisk Group, antyder, ligger der også noget med nordisk design i firmaets sjæl. Firmaets kompetenceområde er således, at de designer og producerer funktionelle møbler, der kan bruges i undervisningslokaler såvel som mødelokaler, og det betyder således, at det ikke udelukkende er skoler, der kan bruge møblerne, men også erhvervslivet. Kendetegnet ved det nordiske design er de lige linjer, det funktionelle design og ikke mindst de holdbare materialer.

Udover at producere møbler, ja så hjælper Nordisk Group også med råd og sparring, når det kommer til indretning, udarbejdelse af koncepter og planlægning. Vil man læse mere om, hvad Nordisk Group er for en størrelse, kan man gå ind på deres hjemmeside, som hedder www.nordiskgroup.dk Her kan man også se udvalget af de flotte møbler.